Thursday 27 December 2012

SPIRULINA kék zöld alga 500mg Puritans Pride 100db - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Puritan Spirulina
NYUGATINÁL AZONNAL ÁTVEHETŐ!
Új, bontatlan csomagolásban!
A vitaminról:
Kiszerelés: 100db
 
A spirulina nagy vas és B12 vitamintartalommal rendelkezik. 10 g spirulina porban annyi vas van, mely megfelel 450 g sóskának, vagy 320 g májnak. A spirulina B12 vitamin tartalma alapján 3x felülmúlja a májat, ezért nagyon jó hatású vashiányos megbetegedések és vérszegénység megelőzésére.
Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is.
A spirulina nagyon gazdag fehérjékben, 100 g spirulinában 60 - 70 g fehérje van, ez 3x több mint a disznóhúsban, 2x több mint a marhahúsban és a halban és 50% - al több mint a szójababban. A felszívódási arány 65 - 80%. A spirulina 18 féle aminosavat is tartalmaz. A spirulina tartalmaz
Márka: Puritans Pride
A spirulina a kék-zöld algák egyik faja, a Cyanobacteria családból. A kereskedelemben Spirulina maxima és Spirulina platensis néven ismertek széles körben. Ez az alga természetes környezetben tenyészik Közép-és Dél-Amerika tavaiban, de kereskedelmi célokra tartályokban tenyésztik Ázsiában, Hawaiin és Kaliforniában. Az Aphanizomenon flos-aquae-t (Szuper kék-zöld alga) a Klamath tóban, Oregon államban tenyésztik.
A spirulina 18 féle aminosavat is tartalmaz, amelyek szükségesek az emberi szervezet számára, közülük 8 fajta nem bomlik fel a szervezetben. A spirulina tartalmaz egy sor szükséges ásványi anyagot, nyomelemet, többek között például, vasat is, kalciumot, nátriumot, káliumot, rezet, mangánt, magnéziumot, cinket, foszfort, szeléniumot, sokfajta vitamint, nukleinsavat, V-linolénsavat, cholin-esterozát, kék-algint, poliozát, mannitolt, klorofilt, fenolt, enzimeket és más hatóanyagokat.
A spirulina nagy vastartalommal és B12-es vitamin-tartalommal rendelkezik. 10 g spirulina porban annyi vas van, mely megfelel 450 g sóskának, avagy 320 g májnak. A spirulina B12 vitamin tartalma alapján 3-szor felülmúlja a májat, ezért a spirulina nagyon jó hatású vashiányos megbetegedések és rosszindulatú vérszegénység megelőzésére.
A spirulina nemcsak gazdag tápanyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat.
A kutatások bebizonyították: 1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek. Az utóbbi időkben az összes spirulina tartalmú élelmiszer nemzetközi sikert aratott.
Fizikailag gyenge, rossz immunrendszerrel rendelkező embereknek, akik oxigénhiányban szenvednek, és különösképpen számunkra, az ún. "éppenhogy egészségesek" számára ez a termék különösképpen fontos.
A spirulina tehát rendkívül gazdag tápanyagokban, például ha a spirulinából arcpakolást készítünk, rendkívül jó hatással bír az arcbőrre is.
A spirulina alkalmazása hosszú időn keresztül sem jár mellékhatásokkal.
 
Kutatások alapján a kék-zöld alga a következő tünetek kezelésekor lehet hasznos:
Figyelemhiányos rendellenesség (ADD)
Alkoholizmus
Rákmegelőzés
Aranyér
Herpesz
Magas koleszterinszint
A máj védelme
Károsodott immunrendszer
Elhízás
 
Márka: Puritans Pride
Ha biztosan szeretnéd a terméket, de csak 1 hét múlva tudsz fizetni, nem jelent gondot! Villámáron van minden, üsd le nyugodtan, a többit megbeszéljük!
ÁTVÉTEL VAGY POSTÁZÁS: Mindent postázok is, de személyesen is átvehetőek Budapesten a nyugati pályaudvartól nem messze, bizonyos esetekben - körülbelül 2 hetente - járok a 19. kerületben is, ha belefér pár nap csúszás az átvételben, akkor ott is meg tudom oldani. (Kispesti Skála környékén )
Ha bármilyen kérdésed lenne írj bátran, általában gép közelben vagyok és gyorsan válaszolok!
Köszönöm, hogy benéztél hozzám!
Ha van egy kis időd nézd meg a többi termékemet is!


Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2013-01-14 11:11
. SPIRULINA kék zöld alga 500mg Puritans Pride 100db - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

0 comments:

Post a Comment