Sunday 30 December 2012

LUXUS WELLNESS RAMADA AQUAWORLD BUDAPEST 4NAP/2FŐ - Jelenlegi ára: 55 900 Ft


Ramada Resort Aquaworld**** Budapest
Nincs a voucheren kikötés, bármikor felhasználható!!
    
WellnessUtazas további ajánlatait megtalálja itt .
Ajánlat:
Ramada Resort Aquaworld**** Budapest
Wellness-kikapcsolódás
 
A Ramada Resort Budapest négycsillag superior konferencia- és wellness szálloda szolgáltatásait tekintve egyedülálló Budapesten:
309 szoba, lakosztály és apartman internetcsatlakozással, közel 1000 fős konferenciaközpont, saját spa, wellness és fitneszrészleg, szórakoztatóközpont, több mint 1000 parkolóhely valamint közvetlen átjárás Európa egyik legnagyobb fedett vízi témaparkjába, az Aquaworldbe.
A szálloda Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri híd pesti hídfője mellett fekszik, zöld környezetben, de mégis közel a város központjához. Könnyen és gyorsan elérhető az autóval, busszal vagy repülővel érkezők számára.
Kiváló fekvése és sokrétű szolgáltatásai miatt minden esélye megvan arra, hogy belföldi és külföldi turisztikai célponttá, a főváros és környéke lakóinak kedvelt találkozóhelyévé váljon.
Az aukciós csomag tartalma 2 személy részére:
3 éjszaka standard kétágyas szobában
bőséges büféreggeli
a hotel Oriental Spa-, Wellness- és fitneszcentrum dijmentes használata (kültéri medence, szaunák,   mandala-medence, szaunák, gőzfürdő)
fürdőköntös
W-LAN
dijmentes parkolás
a Ramada shuttle-busz dijmentes használata a Hősök-tere és a hotel között
a hotel 50% kedvezményt biztosít az Aquaworld belépő árából (az Aquaworldbe történő belépés a hotelt és a vizi vidámparkot összekötő forgóajtón keresztül történik)
Információ:
Hotel
A Ramada Resort Aquaworld Budapest működésének első évében számos szakmai elismerésben részesült: elnyerte a Magyar Turizmus Minőségi Díjat és egyben az európai kritériumokat igazoló 2Q  jel  használatát, valamint az Aranynap minősítésben a legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodák versenyében első helyezett lett.
Szobák
Meleg színek, letisztult, modern formák, praktikum és elegancia
A szállodai szobák kényelmet biztosítanak és eleganciát sugároznak; belső kialakításuk és berendezésük a Ramada Resort márka előírásait követi.
A szálloda főépületében 261 szoba található, ezen belül 28 junior suite, 8 lakosztály és 2 elnöki lakosztály kínál további luxust, a mozgássérülteknek kialakított szobák pedig kényelmessé teszik az itt tartózkodást a fogyatékkal élő vendégek számára.
A szállodához csatlakozó apartmanház 48 két- illetve háromszobás apartmanja az otthon érzetét kínálja a hosszabb ideig itt tartózkodók és a családosok számára, miközben élvezhetik a négycsillagos szolgáltatás valamennyi előnyét is.
Standard szoba
25 - 29 négyzetméteres szobák két ággyal, vagy franciaággyal és zuhanyzós fürdőszobával. A szobák parkra vagy a Budai-hegyekre néző panorámával foglalhatóak.
A szoba felszereltsége:
egyedileg szabályozható légkondicionálás,
LCD SAT TV,
PAY TV,
rádió,
telefon,
minibár,
ingyenes Wi-Fi,
laptop méretű széf,
hajszárító.
A szoba egy gyermekre 7 éves korig pótágyazható!
Gasztronómia - Ki sem kell tenned a lábad...
A Ramada Resort - Aquaworld Budapest több ,, házon belüli" szórakozási lehetőséget kínál, mint bármely más létesítmény Budapesten.
A vendégek alkalomtól és hangulattól függően választhatnak a nagy befogadóképességű svédasztalos étterem és különterem, az elegáns a la carte étterem, a nyáron panorámás terasszal bővülő pub, a hallban található kávézó illetve a szálloda fürdőjének bárja közül, amelyek a hazai és a nemzetközi konyha remekeit kínálják egész nap.
A szálloda legfelső emeletén található dunai panorámás teraszokkal bővíthető bankett-terem ideális helyszín zártkörű rendezvények számára is.
A szállodához kapcsolódó apartmanház alatt külön szórakoztatóközpont épül moziszobával, óriás plazma TV-vel és DVD lejátszóval, kártyateremmel valamint biliárd- és játékteremmel. Kellemes beszélgetésekre csábít a hangulatos szivarszoba valamint a bár.
A legfiatalabb családtagok a gondosan kialakított játszóházban, felnőtt felügyelet mellett szórakozhatnak.
Oriental spa és fitness
Kényeztetés, nyugalmat árasztó keleti hangulat, aktív kikapcsolódás
A szálloda keleties hangulatú Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontja gazdag szolgáltatás-kínálattal várja a kikapcsolódni és szépülni vágyókat.
A nyugalom szigete az üvegfalakkal határolt kör alakú relaxációs medence a hozzá kapcsolódó, télen-nyáron üzemelő szabadtéri résszel. Zavartalan pihenést biztosít a mandala-medence szentélyszerűen kialakított félhomályos tere és az innen nyíló, elkülönített szaunavilág, ahol hamam-fürdő, finn szauna és gőzkamra, valamint hangulatosan kialakított pihenő és persze figyelmes személyzet fogad minden kedves látogatót.
A fürdőhöz kapcsolódó wellness központ szépségfarmja testszépítő programokkal, kozmetikával és fodrászattal várja a vendégeket. A vendégek igényüknek és hangulatuknak megfelelően számos masszázskezelés közül választhatnak, amelyeket speciális kádakban kialakított víz alatti masszázzsal is kiegészíthetnek.
Sportos vendégeink több lehetőség közül választhatják ki a szívükhöz közel álló mozgásformát.
A szálloda fitnesz-részlegében két squash-pálya, tavasztól őszig pedig kültéri teniszpálya várja a vendégeket.
Korszerű kondicionáló gépekkel felszerelt tágas fitneszterem kínál sportolási lehetőséget mindkét nem képviselőinek. A csoportos mozgás kedvelői bármely napszakban részt vehetnek a tornatermi foglalkozásokon, ahol szakképzett és gyakorlott oktatók gondoskodnak a jó hangulatú és helyes edzésről és a kellemes kimerültség érzetéről.
Aquaworld
Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkja egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak.
A vízi élményközpontot 72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriáskupola fedi. Ez a kupola olyan széles, hogy egy egész kékbálna-család is kényelmesen elférne alatta!
Lélegzetelállító látványosság a függőhidakkal, tornyokkal és medencékkel körülölelt Angkor-romtemplom sajátosságait idéző központi épület. A ,, mosolygó szobrok" birodalma harmonikusan illeszkedik az Aquaworld-koncepcióhoz, melynek célja egyedi építészeti és műszaki megoldásokkal összetett élményeket kínálni a fürdőkultúra szentélyét felkereső vendégeknek.
Az élményfürdő Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri-híd pesti hídfője mellett található, zöld környezetben, mégis közel a városközponthoz. A komplexum több mint 800 férőhelyes parkolója könnyen megközelíthető az M0-ás körgyűrű Káposztásmegyer kijáratán át.
Gyerekvilág
A szálloda és a fedett élményfürdő gyermekbarát szolgáltatásokkal várja a családokat.
Az apartmanház alatt, a szórakoztatóközpont része egy gondosan kialakított, egész nap nyitva tartó játszóház, ahol időszakosan gyermekfoglalkozások, sőt a moziszobában gyermekfilm vetítések is vannak.
A szálloda éttermének büféasztalán a kis- és nagyobb gyermekek megtalálják a kedvenc ételeiket, míg az Aquaworld önkiszolgáló étterme többféle palacsintával, pizza szeletekkel várja az apróságokat.
Az Aquaworldben élményelemekkel és gyermekcsúszdákkal felszerelt medence, valamint játszóház és gyermekpelenkázó várja a kisgyermekes családokat.
 
Az utalvány vásárlástól számított 1 évig érvényes a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében!
A szabad időpontok utáni érdeklődés, és a gyermekek után fizetendő többletköltség a szállodával történő egyeztetést igényel!
WellnessUtazas további ajánlatait megtalálja itt .



Jelenlegi ára: 55 900 Ft

Az aukció vége: 2013-01-17 23:10
. LUXUS WELLNESS RAMADA AQUAWORLD BUDAPEST 4NAP/2FŐ - Jelenlegi ára: 55 900 Ft

0 comments:

Post a Comment