Tuesday 31 July 2012

ÚJ!Kismama,terhes,várandós,pocakos nadrág 34-36 - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

ÚJ, címkés! Megvásároltuk, de végül nem lett rá szükség, így csak próbálva volt. Új ára 6490 Ft volt. C&A-ban vásárolt Jessica márkájú (9 months by C&A). Fekete színű halász, 3/4-es, capri nadrág pocakrésszel. Vékony, nyári anyagú. A nadrág nem nyúlik, de a pocakrész nagyon rugalmas.
A mért adatokat vedd figyelembe! A képeken lévő állapotban!
Egyszeresen kiterítve mérve:  
                                           Derékbőség (gomb vonalán): 37cm     Körméret: 76cm
                                           Combtő szélesség: 25cm
                                           
                                           Hosszúság (pocakrésszel): 84cm
                                           Hosszúság (pocakrész nélkül, deréktól): 69cm
                                           
NEM dohányzó lakásból!!!
Nézd meg a többi termékemet is, most rengeteg márkás ruhát indítok 1 Ft-ról minimál ár nélkül!
Figyelem! 2012. 08. 04 - 2012. 08. 06 között esküvő miatt, NEM leszek elérhető sem telefonon, sem e-mailben, a postázás és a személyes átvétel is szünetel ezen a 3 napon ill. az itt feltett kérdésekre sem fogok tudni válaszolni!!!  A megadott dátumok előtt és után zavartalanul lehetséges a személyes átvétel, postázás, stb. a termékadatlapon feltüntetettek szerint.  Kérem a licitálók szíves megértését! Előre is köszönöm!  
Ha nem szeretnéd megvárni az aukció végét, tegyél ajánlatot (kattins a "kérdezzen az eladótól" fülre és írd meg mennyit adnál érte. Ha számomra is megfelel az ajánlat beállítom villámárnak, hogy azonnal megvásárolhasd. Figyelem! Villámárat csak addig tudok megadni amíg a termékre nem érkezett licit!
Postázni csak és kizárólag minimum AJÁNLVA áll módomban (a vevő kérésére sem vagyok hajlanó feladni simán) és utánvételes átvételre sincs lehetőség!  Személyes átvétel Dunakeszin lehetséges! 3000Ft és a feletti vásárlás esetén (vásárlás(ok) összértéke számít) átvehető Budapesten a Nyugati pályaudvarnál is.
Postaköltség:
A termék súlya csomagolás nélkül: 288g 
Ajánlott levélként: 650 Ft
Elsőbbségi ajánlott levélként: 735 Ft
A terméket/termékeket  papírba és légpárnás fóliába csomagolva küldöm! 1000 Ft és a feletti vásárlás esetén légpárnás tasakban!
LICITET NEM TÖRLÖK!
Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran szívesen válaszolok! A félreértések elkerülése végett mindig licitálás ELŐTT kérdezz!
A licit megnyerése után 72 órával vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon! A licit megnyerését követően 7 napon belül rendezzük le az anyagiakat!  Ettől való eltérés csak és kizárólag akkor lehetséges, ha ELŐRE szólsz! Ellenkező esetben negatív értékelés mellett a terméket újra meghirdetem a felhasználót pedig tiltó listára teszem!
Amennyiben licitálsz termékeimre azt úgy értelmezem, hogy a termék adatlapon leírtakat elolvastad, megértetted és egyet is értesz velük!



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2012-08-16 01:19
. ÚJ!Kismama,terhes,várandós,pocakos nadrág 34-36 - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 comments:

Post a Comment