Tuesday 31 July 2012

Stephen King: A köd - Jelenlegi ára: 1 089 Ft

 
Furcsa, túlvilági köd ereszkedik egy amerikai kisvárosra. David Drayton, és kisfia, Billy a kisváros vegyesboltjában rekednek sok más lakóval együtt. David veszi észre elsőként, hogy valami mozog a ködben: halálosan rémisztő, nem evilági lények. A túlélés a csapat összetartásán múlik, de ismerve az emberi természetet, lehetséges ez?
Ahogy kezd elharapódzni a félelem és a pánik, Davidben megfogalmazódik a végső kérdés. A ködben feltűnő idegen faj az ijesztőbb, vagy azok az emberi szörnyek, amelyekké a boltban rekedt emberek váltak; azok, akik egészen idáig szomszédok és barátok voltak?
A Stephen King-filmek avatott rendezőjeként Frank Darabont ez alkalommal arról mesél, hogyan foszlik szét a civilizáció burka az emberi fajról határhelyzetben, és hogyan tárul fel a lehullott maszkok alól az emberi fajban lakozó igazi sötétség.
Hang: magyar (DD 5. 1), angol (DD 5. 1)
Felirat: magyar
Játékidő: 121 perc
Képarány: 16: 9 Extrák: Mozielőzetes 1, mozielőzetes 2., mozielőzetes3., egy művész méltatása: dokumentumfilm Drew Struzanról, kimaradt jelenetek Eredeti, nem másolt! Új, bontatlan csomagolású DVD!



Jelenlegi ára: 1 089 Ft

Az aukció vége: 2012-08-15 10:44
. Stephen King: A köd - Jelenlegi ára: 1 089 Ft

0 comments:

Post a Comment