Saturday 26 January 2013

2 személyes 12V-os elektromos kisautó! Utoljára! - Jelenlegi ára: 25 000 Ft


Eladó a képen látható 2 személyes, 2 sebességes elektromos kisautó. Hummer.
"Ez ugyanaz az autó amit két napja megnyert egy felhasználó - de közölte, miután kértem a címét adja meg ahová postázhatom, hogy nem kéri, mert ez nyomulás! Sajnos egy csalót fogtam ki, mert egyazon napon egy 3e fős lélekszámú községből kicsi a valószínűsége, hogy ugyanazon termékre licitálnak itt a teszvesz-en! "
Teljesítmény: 12V Terhelhetőség: 40 kg előre- és hátramenet, biztonsági öv, nagy teherbírás, kürt, világítás, felnyitható motorháztető, hálózati töltő Akkumulátor: 2 x 6V10AH. Motor: 2 x 45W. Sebesség: 4-5 km/h.
Hibái: Az aksit valószínűleg cserélni kell, mert hamar lemerül. Kb. 2 éve vásároltuk, mi nem vettünk bele újat, tehát még a gyári van benne.
Újonnan az ára: 80. 000, - Forint volt, mivel két személyes- két üléses!
Csak egyszer indítom el áron alul - mivel a kisfiam a vételárból valami mást szeretne vásároni. Ha nem kell el megtartjuk a születendő testvérnek!
Nézz körül nálam a következő egy hétben rengeteg márkás cuccot fogok feltölteni, több termék vásárlása esetén kedvezményt adok.
FONTOS!
Tényleg, megkérek mindenkit, hogy csak az licitáljon aki komolyan is gondolja és a vételárat 5 napon belül rendezni  - továbbá a licit zárását követően 1 napon belül jelentkezik email-ben  - ellenkező esetben a fentiek végett egyből negatívat adok!
Minden kérdésre szívesen válaszolok ahogy időm engedi.
Köszönöm, hogy benéztél hozzám.   Kérésre nem standard csomagként a 2013-as postai díjszabásnak megfelelően postázni is tudom!  



Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2013-01-30 08:42
. 2 személyes 12V-os elektromos kisautó! Utoljára! - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

0 comments:

Post a Comment