Friday 30 November 2012

Life Impulse BIO Aloe Vera gél növényi rosttal - Jelenlegi ára: 5 000 Ft


Life-Care 
Life Impulse BIO Aloe Vera gél növényi rosttal
946 ml
új, bontatlan csomagolás!
Life Impulse Organikus Aloe Vera gél növényi rosttal hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez, karban tartja az ízületeket és a bőr egészségét, javítja az immun- és légzőrendszer muködését. Enyhíti a gyomorfekély tüneteit, a vékony- és vastagbél krónikus betegségeit, ugyanakkor részt vesz a máj regenerálódásában.
Előnyök
Az Aloe Vera a szervezetre kifejtett számtalan jótékony hatásáról híres növény. A Life Impulse Organikus Aloe Vera gél növényi rosttal Aloe Barbadensis Miller kivonatú termék amely organikus környezetbol származik. Organikus Aloe Vera gél növényi rosttal lényeges bioaktív összetevoket tartalmaz, mint például POLISZACHARIDOKAT amelynek köszönhetoen vált ismerté az Aloe Vera. Megerosíti és megorzi az emésztorendszer egészségét, annak panaszait gyógyítva és enyhítve, mivel könnyen hashajtó tulajdonságokkal is rendelkezik. Megorzi az imunrendszert antivirális, antibakteriális és fájdalomcsillapító tulajdonságait. Az aloe vera rendszeres fogyasztásával a bor rugalmassá és bársonyossá válik. 100%-osan természetes. A gél természetes vitamin, aminósav, enzim- és ásványi- forrás.
Hatások
hozzájárul fizikai és szellemi állapot harmonizációjához; serkentia szervezet regenerációs képességét; javítja az emésztést; méregteleníti a szervezetet; székrekedés ellen, enyhíti a gyomorfekély tüneteit, a vékony- és vastagbél krónikus betegségeit; allergia, hörghurut, asztma ellen; krónikus hasnyálmirigy-gyulladások és húgyúti fertozések enyhítésére.
Eredeti ár: 6299. -
Ha van kedved nézd meg a többi aukciómat is, mert rengeteg új AVON kozmetikumom, és egyebem is van. Folyamatosan töltöm fel őket.
Így akár a postaköltségen is spórolhatsz!
Az aktuális katalógusból bármi rendelhető, kedvezménnyel, de van még több termékem is!
Ha bármi érdekel, ami nincs az aukcióim között, bátran kérdezz rá!
Megbeszéljük az árát, és felteszem külön NEKED!
Személyesen is átvehető, vagy postán küldöm az aktuális postai díjszabás szerint.
További hasznos információkat találsz az i+ oldalamon.
Licit esetén úgy értelmezem, hogy elfogadtad az ott leírtakat.
Aukció után kapcsolatfelvétel az ott leírt okok miatt kizárólag e-mailben.


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2012-12-18 23:38
. Life Impulse BIO Aloe Vera gél növényi rosttal - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 comments:

Post a Comment