Wednesday 31 October 2012

Technika 2PD7SS11 dual hordozható DVD lejátszó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladóvá vált kihasználatlanság miatt a dupla képernyős hordozható DVD lejátszónk. kb 2-3 alkalommal használtuk.
Tulajdonságok:
Technika Twin 7 "hordozható DVD-lejátszó távirányítóval 2PD7SS11
CD, CD-R/RW, DVD, DivX, JPEG A tiszta filmélmény a kocsiban. Nézze meg kedvenc filmjeit 2-képernyőn. A Technika Twin Slim monitor Hordozható DVD lejátszó 2PD7SS11 a szabadságot nyújtja, hogy élvezze kedvenc filmjeit nézni otthon, vagy a kocsiban.
Két különböző 7 "széles képernyős LCD monitorok, és élvezheti még egy ember, ugyanazt a filmet ugyanabban az időben. Ez az eszköz különösen alkalmas az ideális társ az utasoknak az utazás alatt. A beépített sztereó hangszórók és a fejhallgató-csatlakozó a kiváló hangzásért. Autós adapterrel használható útközben, otthon hálozati csatlakozóval.
Bármilyen fejámlára rögzíthető, asztalra pedig a kihajtható támasztójával helyezhető. Márka: Technika Beépített hangszóró: Igen Car szerelőkészlet: Igen Hordtáska: Igen Szín: Fekete Fejhallgató csatlakozás: / DVD / CD / CD-R / CD-RW / R JPEG/DVD-: Igen Autós adapter: Igen Lejátszási formátum DVD-RW / DVD + R / DVD + RW / K Odak Picture CD/MPEG4/DivX képernyő méret collban: 2 x 7 hüvelyk Mélység: 3, 3 cm Magasság: 17, 7 cm Szélesség: 21, 3 cm Súly: 1, 1 Kg Szállítás: Twin hordozható DVD Technika külső tápegység autós adapter hordtáska Megjegyzés: Ez a termék nem rendelkezik beépített akkumulátorral, és lehet működtetni csak az elektromos hálózatról.
Tulajdonságok:
Két 7 "(17, 8 cm) monitor
Lásd a filmet két képernyőn
Autós töltő
Beépített sztereó hangszórók
Fejhallgató-csatlakozó
Üzemeltetése: az egyik monitorba van beépítve a DVD-lejátszó
A távirányító a kényelmes működtetésért
Szín: fekete
Lejátszási formátumok: DVD / CD / CD-R / CD-RW / JPEG / DVD-R / DVD-RW / DVD + R / DVD + RW / Kodak Picture CD/MPEG4/DivX
Méretek (Sz x Ma x Mé): 21, 3 x 17, 7 x 3, 3 cm
Tömeg: 1. 1 Kg



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-11-04 17:31
. Technika 2PD7SS11 dual hordozható DVD lejátszó - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 comments:

Post a Comment