Friday 24 August 2012

50" 3D Samsung plazma - Jelenlegi ára: 110 000 Ft

Samsung ps50c490
Samsung 50" C490 plazma TV USB Movie funkcióval, Clear Image Panellel. Az egyedülálló Eco Sensor funkcióval a készülék szabályozza a fényerőt, mely segítségével energiát takarít meg.
600 Hz subfields (PAL) A legújabb részképes mozgáskiegyenlítő technológiával az új plazma tévék egy másodperc alatt 600-szor villantanak fel képet! Ennek eredménye, hogy bármilyen gyorsmozgású jelenet sokkal egyenletesebb, a képminőség pedig jobb, mint valaha.
Wide Color Enhancer A művész célja a természet megkapó ábrázolása. Ez nekünk is sikerült, a Wide Color Enhancer révén. Egyedi 3D Color Stretching színoptimalizáló technológiánk minden képpontot addig telít színnel, amíg az természetes színében és kisugárzásában nem ragyog a képernyőn. Az RGB spektrum minden színe életre kel. Ez egy valódi műalkotás.
Egy nagyszerű megoldás, hogy nagy felbontásban élvezhesse DVD-lemezeit Szeretné a hagyományos DVD-filmeket Blu-ray-minőségben nézni? Semmi akadálya! Ezért alkottuk meg a Samsung DVD-és Blu-ray-lejátszókban megtalálható BD Wise technológiát, amely HDMI-kábel használatakor automatikusan felismeri az optimális felbontást, és annak megfelelően hangolja be a plazma TV-n a tökéletes beállításokat. Önnek nincs más dolga, mint élveznie a hibátlan filmminőséget, a televíziója pedig elvégzi a beállítást ön helyett.
Egy TV, ami a tökéletesnél nem adja alább A tiszta, éles képekért néha meg kell dolgozni. Ezt a munkát végzi el a legtöbb új Samsung LCD TV-ben megtalálható digitális zajszűrő. Ha a rossz jelvétel miatt nem tökéletes a kép, a szűrő eltávolítja az analóg zajokat, amiket az átvitel okoz, és a televízió tiszta, részletgazdag képeket jelenít meg, visszaadva azok eredeti szépségét.
3 HDMI Mindössze egy kábelre van szükség, és televíziója máris csatlakoztatható további audio és video eszközökhöz. A HDMI bemenet lehetővé teszi, hogy tömörítés nélkül importáljon különféle tartalmakat, többek között képeket és videókat digitális kamerájáról és multimédiás számítógépéről. Ennél már nem is lehetne egyszerűbben mindezt széles HD képernyőn élvezni.
Clear Image Panel A Samsungnál a legfontosabb cél a lehető legjobb kép előállítása. Ezért dolgoztunk ki számos olyan technológiát, melyek együttesen képesek a szinte már hihetetlenül tökéletes kép megvalósítására. Az új plazma tévé sorozatnál a hagyományos üvegszűrő helyett filmszűrőt alkalmaztunk, mellyel megszüntettük a kép rétegezettségét, és szinte minden szögből nézve tökéletes képet állítottunk elő. Ezzel együtt megszüntettük a kettős kép lehetőségét is, és minden olyan elmosódást, ami az üveg szűrőkre jellemző.
Mega Dynamic Contrast (PDP) Élvezze új plazma tévéjén a Samsung Mega Dynamic Contrast adta lehetőségeket. A Mega dinamikus kontraszt funkció jelentősen növeli bármely kép kontrasztját, és ezzel lehetővé teszi a teljes színtartomány megjelenítését az éjfeketétől a vakító fehérig. Ne érje be kevesebbel, ha a szépség minden apró részlete az Ön lehet.
Cinema Smooth A Cinema Smooth technológia gondoskodik róla, hogy a mozifilmeket még nagyobb képtisztasággal és képélességgel nézhesse meg otthon, mint valaha. A 24 p x 4 jelfeldolgozás szinte teljesen megszünteti az elmosódottságot, és a képek teljes természetességükben jelennek meg a képernyőn. Az eredmény: mozi a javából!
Anynet+ Élvezze a házimozit drámai bonyodalmak nélkül. Az Anynet+ lehetővé teszi, hogy az összes egymással kompatibilis, HDMI kábellel összekötött Samsung audio és video eszközt egyetlen távirányítóval kezelje. Elegendő egyetlen kézmozdulat, az asztalnyi távirányítóval folytatott küzdelem helyett.
Csatlakoztasson, és ossza meg az élményt mindenkivel Nincs többé kamerában veszteglő kép és videó. Csak egy Samsung plazma TV-re és egy USB-kábelre van szüksége. Csatlakozzon, és már kezdődhet is a lejátszás, az elmentés vagy éppen a letörlés. Akár kedvenc zenéi is felcsendülhetnek. A szórakozásnak már semmi sem szab határt.
Minden tartozéka megvan, kivéve a dobozát.
Villámáron jár hozzá 3db szemüveg!  
Teszt:  http: //www. geeks. hu/tesztek/101218_samsung_c490_ps50c490b_3d_plazmateve_teszt
Tesz 2:  http: //prohardver. hu/teszt/3d_plazma_barati_aron/samsung_ps50c490. html



Jelenlegi ára: 110 000 Ft

Az aukció vége: 2012-08-23 18:30
. 50" 3D Samsung plazma - Jelenlegi ára: 110 000 Ft

0 comments:

Post a Comment